اشکال برای فقرا ، استیک آزمایشگاهی برای ثروتمندان؟ گوشت مرغ کشت شده با گاو اولین بار در اولین فروش در رستوران مجلل سنگاپور ظاهر می شود – اخبار جهانی RT

گوشت پرورشی تجاری پس از اینکه نوجوانان آگاه از آب و هوا از ناگت هایی با قیمت برتر ساخته شده از گوشت مرغ رشد داده شده در یک رستوران مجلل سنگاپور پذیرایی کردند ، اولین بار در بازار جهانی خود ظاهر شد.

عصر روز شنبه ، رستوران 1880 در Robertson Quay ، یک منطقه تفریحی شیک در سنگاپور ، شروع به سرو یک نوع غذای خاص کرد. به غذاخوری هایی که اساساً ناگت مرغ هستند ، پذیرایی می شد اما حتی یک جوجه هم به خاطر آنها نمی میرد. گوشت از سلولهای عضلانی مرغ در یک آزمایشگاه کشت داده شد و طبق گفته شرکت عرضه کننده ، پیش بینی یک تغییر عظیم در صنعت غذایی جهانی است.

فناوری های کنونی کشاورزی با تعداد و اشتهای در حال رشد بشریت مطابقت ندارند و به ویژه در مورد محصولات حیوانی صدق می کند. از نظر وزنی ، حیوانات دامی تقریباً 60 درصد از کل پستانداران روی زمین را شامل می شوند ، در حالی که طیور اهلی نسبت به پرندگان وحشی سه برابر بیشتر هستند.




همچنین در rt.com
درمان بدتر از بیماری؟ رئیس غذا سازمان ملل هشدار می دهد که 30 میلیون نفر با گرسنگی روبرو هستند زیرا خاموش شدن اقتصادی Covid-19 آسیب پذیرترین افراد را آسیب می زند



پرورش همه این گوشت ها آب و زمین زیادی می گیرد و مقدار قابل توجهی متان ، گاز گلخانه ای تولید می کند. کشاورزی کارخانه ای همچنین به دلیل استفاده بیش از حد از میکروبیوتیک ها ، خطر اپیدمی را تهدید می کند و به عقیده بسیاری از منتقدان ، این یک صنعت وحشیانه بی رحمانه است.

گوشت کشت شده در یک راکتور بی استریل و بدون مشکلات رشد و کشتار حیوانات زنده تولید می شود و یکی از راه حل های ممکن است. ناگت هایی که در این هفته در سنگاپور سرو می شود از Eat Just ، یک شرکت مستقر در کالیفرنیا است که مانند ده ها استارتاپ دیگر ، برای ساختن محصولشان از نظر تجاری کار می کند. مواد مغذی سلول از محلولی تهیه شده است که شامل سرم گاو جنین است ، اما انتظار می رود که خطوط بعدی کاملاً از گیاه تغذیه شوند.

اخبار مرتبط  تماشا کنید اولین ملت اروپا واکسن Sputnik V روسیه را علیه Covid-19 دریافت می کند - اخبار جهانی RT

این فناوری هنوز بسیار جدید و پرهزینه است. Eat Just قبلاً گفته بود که قطعات آن 50 دلار قیمت دارد ، اما از آن زمان تاکنون ساخته شده است “پیشرفت قابل توجه” به گفته سخنگو ، در کاهش هزینه با این حال ، غذای سرو شده در سال 1880 کاملاً در حد حق مرغ است و اولین مشتریانی دانش آموزان 14 تا 18 ساله بودند که پس از نمایش دعوت شدند “تعهد به ساخت یک سیاره بهتر.”




همچنین در rt.com
چه چیزی KFC به مشتریان روسی ناگت مرغ چاپ شده سه بعدی پیشنهاد می کند



گوشت فرنگی با شروع اقتصاد مقیاس می تواند مقرون به صرفه تر شود ، اما قیمت تنها عامل نیست. گیاهان جایگزین گیاهی به دلیل عدم موفقیت در تکرار اصل و سلیقه معامله واقعی ، شهرتی در عدم پیروزی در بین عموم مردم دارند و همچنان محصولی جذاب برای مشتریان آگاه از اقلیم هستند.

گوشت کشت شده از این نظر پتانسیل بهتری دارد ، اما تاکنون شرکت های پیشگام به موارد ساده تری مانند ناگت و همبرگر پایبند بوده اند. این فناوری هنوز برای رشد فیبرهای عضلانی طولانی تر مانند آنچه در سینه مرغ یا استیک یافت می شود وجود ندارد.




همچنین در rt.com
با ظهور بحران اقتصادی ، اربابان اتحادیه اروپا غذای تهیه شده از کرم و جیرجیرک را قانونی می کنند. آیا آنها قصد دارند در بروکسل به آن خدمت کنند؟



البته ، حتی اگر و وقتی فناوری های زیستی قادر به تهیه یک قطعه کامل گوشت گاو در یک دیگ بخار هستند ، ممکن است افت هزینه به اندازه مورد انتظار نباشد. با توجه به اینکه گوشت های تولید شده سنتی به دلیل اثر کربن آنها مالیات دریافت می کنند ، افراد فقیری که هنوز می خواهند پروتئین دریافتی آنها از حیوانات باشد ، با گزینه سوم – حشرات روبرو می شوند. مدافعان می گویند که اشکالات می توانند کشاورزی م efficientثرتری ایجاد کنند و بیماری های آنها کمتر بر انسان تأثیر می گذارد ، بنابراین جیرجیرک یا لارو ، نه ناگت های بدون کشتار ، ممکن است غذای انبوه آینده باشد.

این داستان را دوست دارید؟ با یک دوست به اشتراک بگذارید!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *