انفجارها گزارش شده است كه شبه نظامیان شیعه عراق كاروان نظامی آمریكا را در نزدیكی مرز كویت هدف قرار داده اند
به گفته سرویس های امنیتی عراق ، که می گویند یک گروه شبه نظامی شیعه در پشت این حمله است ، یک انفجار یک کاروان حامل تجهیزات نظامی آمریکایی در عراق در نزدیکی مرز با کویت را لرزاند.
به گزارش رویترز ، به نقل از منابع امنیتی ، گفته می شود که این انفجار یک کاروان در نزدیکی گذرگاه جریشان در مرز عراق و کویت را در اواخر روز دوشنبه هدف قرار داده است.
ارتش عراق بعداً انكار كرد كه هرگونه حمله صورت گرفته است ، در حالی كه سفارت آمریكا در كویت از تأیید این واقعه خودداری كرد و گفت كه این امر تحقیق خواهد كرد.
فیلم هایی که قصد دارند لحظه حمله در رسانه های اجتماعی منتشر شوند. رسانه های خبری محلی گزارش دادند که گروه شبه نظامی اشاب الکاف مسئولیت این حمله را برعهده گرفته است.
هنوز تلفات جانی گزارش نشده است و مشخص نیست که آیا سربازان آمریکایی در کاروان حضور داشته اند یا خیر.
#BREAKING: انفجار گزارش شده در مرز عراق و کویت در نزدیکی پایگاه نظامی آمریکا؛ Ashab al Kahf terror org ادعا می کند: عملیات و تجهیزات و ماشین آلات هدفمند متعلق به نیروهای آمریکایی pic.twitter.com/5Wgo1mKxBH
– آمیچای استین (@ AmichaiStein1) 10 آگوست 2020
منابع امنیتی می گویند که کاروان ها به طور مرتب با تجهیزات نظامی در گذرگاه جریشان بارگیری می شوند و اغلب توسط پیمانکاران خارجی که توسط پنتاگون استخدام شده اند ، محافظت می شوند ، اما منابع امنیتی اعلام کردند که اگر چه در زمان حمله حضور معلوم نیست.
حمله گزارش شده کمتر از یک ماه پس از بمباران کاروان دیگر در اواخر ماه ژوئیه رخ داده است “کامیون های عراقی که پشتیبانی لجستیکی برای نیروهای آمریکایی دارند” به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری آنادول ، با دو دستگاه انفجاری هدف قرار گرفت. هیچ گروهی مسئولیت این عملیات را که مسئولیت اعتصابات مشابه در مورد کاروان های لجستیک در منطقه رخ داد ، به عهده نگرفت.
حضور مداوم آمریكا در نزدیکی گذرگاه جریشان توسط برخی از قانونگذاران عراقی به آتش کشیده شده است كه بدر الزیادی ، عضو كمسیون امنیت و دفاع پارلمان ، با تأكید بر كنترل آمریكا از مرز ، نقض حاكمیت این كشور است.
ماه گذشته ، این کمیته اعلام کرد که اوضاع را دوباره ارزیابی می کند و بازگرداندن منطقه به کنترل دولت فدرال را در نظر می گیرد.
مخالفت عراق با حضور نیروهای آمریکایی به دنبال ترور واشنگتن ژنرال ارشد ایرانی قاسم سلیمانی در این کشور افزایش یافت. از آن زمان ، نیروهای آمریکایی دست کم از سه تأسیسات اصلی خارج شده اند و حدود 5.200 سرباز آمریکایی را در این کشور باقی می گذارند که همچنان به پشتیبانی ارتش عراق ادامه می دهند.
همچنین در rt.com
شکست ناگوار ناتو در افغانستان باعث انفجار مواد مخدر در اروپا شد
مثل این داستان؟ با یک دوست به اشتراک بگذارید!