ایران از ناظر هسته ای سازمان ملل متحد خواست جزئیات “غیرضروری” درباره برنامه هسته ای خود را به اشتراک نگذارد – RT World News
تهران پس از ادعای فرانسه ، آلمان و انگلیس مبنی بر اینکه ایران “هیچ استفاده غیرنظامی معتبری برای اورانیوم فلزی” ندارد ، از آژانس بین المللی انرژی اتمی (IAEA) خواسته است جزئیات “غیرضروری” درباره برنامه هسته ای خود را منتشر نكند.
آژانس هسته ای ایران روز یکشنبه با انتقاد از آژانس انرژی هسته ای آژانس انرژی هسته ای این کشور را به ممتنع دانستن این امر دعوت کرد “سوء تفاهم” حول برنامه هسته ای کشور
“انتظار می رود آژانس بین المللی انرژی اتمی از ارائه جزئیات غیر ضروری جلوگیری کرده و از زمینه برای سو mis تفاهم جلوگیری کند.” آژانس ایرانی گفت.
این بیانیه در پاسخ به ادعاهای مطرح شده از سوی فرانسه ، آلمان و انگلیس – کشورهای عضو اروپایی در توافق هسته ای 2015 – مبنی بر اینکه تهران ممکن است در حال توسعه سلاح های هسته ای باشد. این سه کشور گفتند که اینها هستند “عمیقا نگران” با برنامه های ایران برای تولید اورانیوم فلزی.
“ایران هیچ استفاده غیرنظامی معتبری از فلز اورانیوم ندارد” سه ملت در بیانیه مشترک گفتند. “تولید فلز اورانیوم دارای پیامدهای نظامی بالقوه ای است.”
ایران ، به نوبه خود ، تولید فلز اورانیوم را که صرفاً خدمت می کند حفظ می کند “صلح آمیز و متعارف” اهداف این فلز به عنوان یک مورد نیاز است “محصول متوسط” آژانس هسته ای ایران توضیح داده است که برای تولید سیلیکات اورانیوم – سوخت هسته ای پیشرفته. در مقایسه با سوختهای مبتنی بر اکسید اورانیوم ، سوخت سیلیکون دارای قدرت و ایمنی بالاتری برای استفاده در راکتورها است. علاوه بر این ، مرجع هسته ای ایران گفت كه حدود دو دهه پیش برنامه های خود را برای تولید فلز اورانیوم به آژانس انرژی هسته ای آگاه كرده و از دو سال پیش اطلاعات به روز شده در مورد تولید سیلیس را به ناظر سازمان ملل ارائه كرده است.
این سه گانه اروپایی از تهران خواست كه بلافاصله برنامه های خود را كنار بگذارد و به مفاد توافقنامه 2015 ، كه به طور رسمی تحت عنوان برنامه جامع اقدام مشترک (JCPOA) معروف است ، پایبند بماند ، “جدی در مورد حفظ معامله.” از جمله موارد دیگر ، JCPOA منع صریحاً اعمال این قانون را اعلام کرد “تولید یا کسب فلزات پلوتونیوم یا اورانیوم یا آلیاژهای آنها” به مدت 15 سال
برجام پس از آنكه دونالد ترامپ ، رئیس جمهور آمریكا در سال 2018 به طور یك جانبه از آن دور شد ، تحمیل كرد و تحریم های جدید علیه تهران را به عنوان بخشی از تحریم های جدید اعمال كرد. “حداکثر فشار” مبارزه علیه کشور. در حالی که ایران بارها و بارها – اول از همه اروپایی – از توافق کنندگان را برای کاهش خسارات اقتصادی خود ناشی از دولت ترامپ فرا خوانده است ، آنها علاوه بر اصرار به تهران برای ماندن در این توافق و قول دادن به نوعی ، عملا به هیچ پیشرفتی نرسیدند. “صرفه جویی” آی تی.
فکر می کنید دوستانتان علاقه مند می شوند؟ این داستان را به اشتراک بگذارید!