فیس بوک ، ساعاتی پس از حذف مرموز “FINAL” ، صفحه پرس تی وی را با 4 میلیون مشترک احیا می کند – RT World News
رسانه خبری PressTV ایران پس از درخواست تجدید نظر در تصمیم پلت فرم برای حذف آن ، صفحه فیس بوک خود را بازیابی کرد. این صفحه با بیش از چهار میلیون پیرو ، بدون اخطار قبلی در روز سه شنبه حذف شده بود.
این رسانه انگلیسی زبان نشان داد که جذابیت آن برای فیس بوک در روز سه شنبه موفقیت آمیز بوده است ، تنها چند ساعت پس از ناپدید شدن صفحه بدون هشدار و توضیحی.
سیستم عامل در ابتدا ادعا کرده بود که حذف فقط “نیستنهایی“اما اینکه نمی تواند اطلاعاتی بیش از اینکه صفحه برای” حذف شده است “ارائه دهددلایل ایمنی و امنیت، “پرس تی وی در اوایل روز گزارش داد.
همچنین در rt.com
فیس بوک حساب شبکه خبری Press Press TV با 4 میلیون مشترک را حذف می کند
دقایقی نگذشت که مایک پمپئو ، وزیر خارجه ایالات متحده ، انگشت دیگری به سمت ایران متهم کرد و کشور را به میزبانی “جدید” حذف کرد.پایگاه خانه”برای گروه تروریستی القاعده. در حالی که این ادعا بدون مدرک ارائه شده بود ، اما متناسب با موضع جنگ طلبانه روزافزون دولت ترامپ نسبت به تهران در روزهای پایانی ترامپ در کاخ سفید بود.
پرس تی وی همچنین پیشنهاد کرد که ممکن است به دلیل پوشش دادن به “تکان دهنده خشونت پس از انتخابات در ایالات متحده است“به عنوان بخشی از پاکسازی عظیم Big Tech که از شورش هفته گذشته در کپیتول ایالات متحده اتفاق افتاده است. حتی خود رئیس جمهور ترامپ نیز قربانی آن جارو شد.
پیش از این پرس تی وی با شبکه های اجتماعی به مشکل برخورده بود و یوتیوب یکی از کانال های خود را در پی حمله هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا که قاسم سلیمانی فرمانده تیپ قدس را در سال گذشته کشته بود ، حذف کرد. با این حال ، کانال پس از طغیان پشتیبانی مردمی دوباره فعال شد.
اگر این داستان را دوست دارید ، آن را با یک دوست به اشتراک بگذارید!