هفت قهرمان شکنجه و سلول درون ظروف حمل و نقل کشف شده در یورش پلیس هلند پس از ترک برنامه چت رمزگذاری شده – RT World News
شش مرد هلندی پس از یک عملیات پلیس فرانسه و هلند برای سرکوب برنامه متن رمزگذاری شده EncroChat دستگیر شدند و مقامات را به هفت کانتینر حمل و نقل مجهز به اتاق ها و سلول های شکنجه شدید در نزدیکی مرز بلژیک سوق داد.
مقامات هلندی روز سهشنبه فاش كردند كه پلیس شش مرد را به اتهام جاسوسی از برنامه های ادعا شده برای آدم ربایی و گروگان گرفتن جنایات جنایتکار دستگیر كرد. آدم ربایان در برنامه ریزی های خود ظاهرا کاملاً دقیق بودند ، با چندین “تیم ها“آماده شدن برای ربودن قربانیان خود و یک”تیم مشاهده” مقامات حمله خود را در تاریخ 22 ژوئن انجام دادند و در حالی كه به نظر می رسید كه مردها آماده اعتصاب بودند – از طریق فرض قربانیان آنها توسط پلیس آگاه شده و پنهان شده اند.
این مردان به ظن آماده سازی برای آدم ربایی ، گروگان گیری ، سوء استفاده جدی و اخاذی و مشارکت در یک کار جنایی بازداشت شده اند. دو نفر از مظنونان نیز با اتهامات اسلحه روبرو هستند. به آنها دستور داده شده است که به مدت 90 روز در دادگاه آمستردام برگزار شود.
به دنبال دنباله دیجیتال جنایتکاران ، به کشف ظروف وحشتناک در مزارع Wouwse ، که شامل شش سلول بازداشت و یک اتاق شکنجه مجهز به صندلی دندانپزشکان بود ، کامل و محدود شده بود.
سلول های بازداشت شده از عایق صوتی بودند که دستبندهایی به کف و سقف وصل شده بود و ابزار شکنجه مانند پوست سر ، اره و برش های هرس در محل پیدا شده بود.
فویل عایق حرارتی دیوارها را پوشانده است. یک انبار در محل انفجار چندین کامیون تحویل گرفته شده به سرقت رفته و خودروهای فراری سریع را پنهان کرد.
ویدئوی یورش پلیس نشان می دهد که تیم انفجاری مسلحانه انفجار درب انبار را باز کرده و پس از شکستن سایر درب های داخل آن ، انبار مزاحمت را پیدا کرده است.
https://www.youtube.com/watch؟v=4pHrS8ozxBk
ریخته شده دیگری که توسط این گروه در روتردام به کار رفته بود حاوی بیش از دوجین سلاح بود ، همچنین لباس پلیس ، جلیقه ضد گلوله و سایر تعقیب پلیس مانند چراغهای چشمک زن. حدود 24 کیلوگرم MDMA نیز در محل یافت شد. انتخاب کالاها نشان می داد که مردانی که قصد دارند با راه اندازی موانع جاده ای و وانمود کردن پلیس ، دست کم تعدادی از قربانیان خود را ربودند.
از زمان رمزگشایی EncroChat ، که حدود 60،000 مشترک داشت و در فرانسه مستقر بود ، حدود 800 دستگیری در سراسر اروپا انجام شده است.ارتباطات امن بدون نگرانی“به کاربران خود
با توجه به آژانس ملی جرم انگلستان ، با این حال ، این “بازار جنایی“توسط باندهای سراسر جهان برای پولشویی ، فروش مواد مخدر و کالاهای غیرقانونی و توطئه علیه باند های رقیب استفاده می شود. این حملات بر اساس اطلاعات EncroChat منجر به بیش از 27 تن مواد مخدر در انگلستان و هلند شده است.
همچنین در rt.com
سرکوب جنایی: پلیس هک سیستم رمزگذاری تلفن ، دستگیری 746 و ضبط 54 میلیون پوند پول نقد
مثل این داستان؟ با یک دوست به اشتراک بگذارید!