کانادا پیشنهاد کرسی شورای امنیت سازمان ملل را از دست داد – RT World News
کانادا علیرغم یک کمپین گسترده لابی گری به رهبری نخست وزیر جاستین ترودو ، به طور رسمی پیشنهاد خود را برای کرسی در شورای امنیت سازمان ملل متحد که با ایرلند و نروژ به رقابت پرداخت ، از دست داد.
مقامات سازمان ملل متحد در روز چهارشنبه در نیویورک برای رای دادن حاضر شدند. کانادا که در زمان ترودو خود را به عنوان الگوی چند جانبه گرایی و شهروندی جهانی اعلام کرده بود ، در این پست توسط نروژ و ایرلند قرار گرفت ، در مسابقه سه جانبه برای دو کرسی موقت در قدرتمندترین میز سازمان ملل.
مکزیک و هندوئر همچنین روز چهارشنبه کرسی های دوار در شورا را اختصاص دادند ، در حالی که کنیا و جیبوتی همچنان بر سر جایگاه نهایی می جنگند. در همین حال ، ولوکان بزرک ، دیپلمات ترکیه ای به عنوان رئیس جمهور در 75مین مجمع عمومی سازمان ملل انتخاب شد. همه اعضای جدید دوره دو ساله خود را از ژانویه آغاز می کنند ، و وظایف بزرک از اواخر سال جاری آغاز می شود.
در تلاش نهایی برای این موقعیت ، ترودو از سابقه کانادا در مورد تغییر اوضاع ، کمک های بین المللی و حقوق زنان دفاع کرد. او عهد کرد “همچنان به ایجاد اختلاف در جهان و دفاع از چند جانبه گرایی ،” نتیجه هر رای.
این شکست پس از یک حمله افسردگی چهار ساله ، 2.3 میلیون دلاری CAD توسط دولت کانادا رخ داد. به گزارش بی بی سی ، به عنوان بخشی از تلاش ، دیپلمات های سازمان ملل متحد در سال گذشته با کنسرت سلین دیون در کانادا مورد مداوا قرار گرفتند و برنده ، شام و شکلات های برنده شدند.
با این حال ، حتی وقتی دولت ترودو سعی داشت تا راه خود را به سمت بالا ارتقا بخشد ، شهروندان خود کانادا نسبت به این ایده قاطع بودند. یک نظرسنجی اخیر در تورنتو استار لیبرال نشان داد که اکثریت قریب به اتفاق کانادایی ها احساس می کردند که آنها لیاقت مکانی در جدول ندارند. علاوه بر این ، حمایت کانادا از موضع آمریکا در قبال اسرائیل ، آمریکای جنوبی ، چین و عربستان سعودی بدان معنی است که اگر این کشور با پیشنهاد خود موفق شود ، چیزی بیش از یک مهر لاستیکی برای سیاست های خارجی واشنگتن ارائه نمی دهد.
مثل این داستان؟ با یک دوست به اشتراک بگذارید!